Styrk din position på arbejdspladsen med en efteruddannelse

26 august 2021
Emilie Ann Jacobsen

Arbejder du på et lager, ved du helt sikkert, at der er mange ting, du skal kunne. Du er nødt til løbende at opkvalificere dig for at kunne følge med de krav, der stilles, for at du kan betjene maskinerne på lageret. Hvis du gerne vil styrke din position på arbejdspladsen, er det derfor en god ide, at du sørger for at tage noget efteruddannelse lager. Med en efteruddannelse kan du få lige præcis de kompetencer, som din arbejdsplads efterspørger. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at tage en efteruddannelse inden for lager, er på EUC Syd. De har en række forskellige kurser, som du kan vælge imellem indenfor lager og terminalområdet. Det er for eksempel at blive lageroperatør. Du kan læse mere om mulighederne her

Uddannelse kan tilpasses til dit arbejde 

Hvis du allerede er i arbejde, kan det måske være svært for dig at se, hvornår du skal have tid til at tage en uddannelse. Når du kommer hjem fra arbejde, er du jo træt, og weekenderne vil du måske hellere bruge på at slappe af, end på at uddanne dig. 

Det er dog meget forskelligt, hvor meget tid du skal bruge på at uddanne dig. Derfor behøver det ikke at være noget, der kræver lang tid af dig. Derudover er det jo en uddannelse, der kommer din arbejdsgiver til gode. Derfor kan det være en god ide for dig, at du taler med ham eller hende om, om du kan gøre det i arbejdstiden. 

Er du i tvivl om, hvordan du kan gribe det hele an, kan du selvfølgelig også altid kontakte det nærmeste uddannelsessted, der tilbyder efteruddannelse til lager. De kan helt sikkert hjælpe dig med, hvilke kurser der vil være relevante for dig, og kan komme med bud på, hvordan du kan få både uddannelse, arbejde og fritid til at gå op i en højere enhed. 

Flere Nyheder