Red familien ud af afhængighed med hjælp fra et misbrugscenter

Red familien ud af afhængighed med hjælp fra et misbrugscenter

Misbrug som følge af afhængighed af hårde stoffer, alkohol, receptpligtig medicin, sex eller spil har, selv om objekterne for misbruget og afhængigheden er forskellige, samme anatomi. Et misbrug er, med andre ord, et misbrug. Og uanset om du eller en af dine pårørende er afhængig af alkohol eller receptpligtig medicin, er der hjælp at hente til at komme tilbage på sporet, også selv om misbruget er særdeles omfattende og nærmest har overtaget personligheden hos den misbrugsramte.

Behandlingscenter Stien – misbrugsbehandling med et holistisk udgangspunkt

Har du brug for hjælp til at komme ud af dit misbrug, eller er du som tæt pårørende til en misbrugsramt person på udkig efter behandlingsmuligheder for ham eller hende, kan du med stor fordel kontakte et misbrugscenter. Her vil dygtige fagpersoner i form af misbrugskonsulenter og behandlere af alle typer stå parat til at hjælpe dig på hvert et skridt af vejen- fra konfrontationen og den deraf følgende erkendelse over afrusnings og afgiftnings forløbet til den terapeutiske behandling, som har til formål at ændre den misbrugsramtes opfattelse af sin rolle og plads i verden, og udrydde afhængigheden og misbruget fra hans eller hendes fremtid.

En effektiv misbrugsbehandling tager udgangspunkt i det hele menneske såvel som i individets unikke historie og behov. Samtidig inddrages alle aspekter af den misbrugsramtes livsverden, som for eksempel den nærmeste familie, vennerne og jobbet. Det er nemlig de grundpiller, på hvilke den misbrugsramtes fremtidige tilværelse skal hvile – uden alkohol eller receptpligtig medicin som støtter.

Det kendte og velrenommerede misbrugscenter Behandlingscenter Stien har specialiseret sig i behandling af afhængighed, herunder alkoholisme og pillemisbrug. Med udgangspunkt i den anerkendte behandlingsmetode Minnesota Kuren tilrettelægges behandlingsforløb for såvel den misbrugsramte selv som for vedkommendes familie. Formålet er at hjælpe hele familien til at komme ud af en tilværelse, hvor afhængighed og misbrug har været dominerende, og videre i en mere bæredygtig tilværelse. Læs mere på behandlingscenter-stien.dk