Nyd at hygge dig i røgelsens slør

Røgelse er bestemt ikke forbeholdt game hippier eller neohippier eller bare hipstere som en modedille; ej heller er det bestemt til at blive brugt af selvhjælpsterapeuter og personer, der forsøger at være nostalgiske og hive ungdommen frem igen fra deres ungdomsværelse.

Der er bestemt gavnlige ting ved sådan noget røgelse, da det ikke lugter som tobak, men kan udsende andre dufte, der sender tankerne i behagelige retninger, så man slapper helt af og blive afstresset.

Det er godt for krop og sjæl at slappe af på den måde, og man kan da også gå totalt ind på oplevelsen med røgelse ved at sætte sig i et dæmpet lokale, messe, meditere, sidde i lotusstilling og meget andet.

Men mindre kan også gøre det, så man bare tænder en røgelsespind og slapper af med den, om man lytter til musik imens, eller man læser en bog eller lytter til en lydbog.

Du skaber behagelige omgivelser med røgelse

Man kan også tage en hel omgang med at sidde og fokusere på røgen, der langsomt kommer fra den røgelsespind, mens man langsomt ser den pind blive mindre og mindre.

Endda er det muligt at blunde lidt imens eller næsten falde i søvn, da der ikke er ild forbundet med at have en røgelsespind tændt.

Men man skal skabe nogle sikkerhedsomstændigheder ved røgelsen, når den er tændt, for der er jo stadig tale om røg, der skal tændes med ild.

Og så kan det også lige være godt at lufte ud bagefter, så man kan skabe et friskt forum for at tænde en ny røgelsespind med en anden duft i – og bor man sammen med andre, synes de måske ikke om duften fra røgelsen, så man er nødt til at få frisk luft ind bagefter.

Brug røgelsen, som du føler den bedst brugt til; det er behageligt at nyde den slags.