Mobil covers og andet mobil tilbehør – find det online

Har du nogensinde tabt din spritnye smartphone ud af lommen eller tasken, har du sikkert stået med hjertet oppe i halsen i det splitsekund, telefonen brugte på at styrte til jorden. Og er din smartphone sluppet uskadt fra mødet med underlaget, har du med garanti åndet lettet op, fordi du ved, hvor skæbnesvangert et møde mellem smartphone og gulv kan udarte sig. Det er dog langt fra sikkert, at du er så heldig en anden gang.

Taber du telefonen – selv fra lav højde – ned på en beton flise, en asfaltbelagt gade, eller et hårdt badeværelses gulv, vil den med næsten 100 procents sikkerhed tage skade. Skadens omfang kan rangere fra et flækket eller splintret front glas (hvilket er slemt nok i sig selv, da det skæmmer telefonens smukke og strømlinede udseende) til en komplet ødelæggelse af de funktioner, som gør din smartphone uundværlig.

En smartphone er simpelt hen ikke bygget til at modstå slag og stød fra hårde overflader – tidligere tiders mobil telefoner var anderledes robuste, men nu om stunder er denne styrke byttet ud med et slankt design og et berørings følsomt display. Den sarte elektronik, som danner basis for såvel basale som avancerede funktioner, har ingen anden beskyttelse end et spinkelt chassis. Og denne elektronik er ikke billig at erstatte. Hvis du således er så uheldig at ødelægge din telefon ved at tabe den, kan du se frem til en klækkelig regning for reparation af smartphone – og at skulle undvære din elskede smartphone i op til flere uger, mens den er på værksted.

Find et billigt mobilcover online, og beskyt din smartphone

Derfor er det en rigtig god idé at foretage den forholdsvis lille investering, det er at anskaffe et robust mobilcover. Et mobilcover af høj kvalitet behøver ikke at koste mere end få hundrede kroner. Du kan finde et stort udvalg af praktiske og billige covers på lux-case.dk