Luksus i badeværelset med emaljering af badekar

Luksus i badeværelset med emaljering af badekar

Er du en hund – eller skulle man sige vandhund – efter luksus og lækre wellness oplevelser, men synes du, at det er for dyrt at gå på spa klinik så ofte, som du måtte ønske? Er du i besiddelse af et badekar i dit badeværelse, men er det grimt og skrammet, og udstyret med misfarvede og ru plamager i emaljen? Og har du ofte overvejet, om ikke det gamle badekar skulle skiftes ud, således at du kan få et nyt og skinnende eet af slagsen ind i dit liv?

Så bør du tøve en kende. Det er nemlig slet ikke sikkert, at dit badekar er et håbløst tilfælde. Det kan med stor sandsynlighed sagtens blive flot og blankt igen, med hjælp fra den rette håndværker.

Hvorfor skal jeg beholde mit gamle badekar?

Måske tænker du, at du lige så godt kan smide det gamle badekar ud, og i stedet installere et helt nyt. Her skal du tænke på, at det ikke er ganske omkostningsfrit at skrotte et badekar. Er det et indbygget badekar, skal soklen først brydes ned, førend det gamle badekar kan hives ud.

Det at bortskaffe et badekar kan i sig selv vise sig at være en omstændelig affære, især hvis du bor i lejlighed, eller hvis badekarret er placeret over stue niveau. Hernæst skal et nyt badekar indkøbes, hvilket heller ikke er helt billigt. Og sluttelig skal det nye badekar installeres, hvilket betyder, at soklen skal mures op på ny.

Alt i alt en bekostelig og tidskrævende affære, som du kan spare dig selv for ved i stedet at lade en håndværker påføre dit badekar en ny, solid emalje.

Få et godt tilbud på maling af badekar

En badekarsmaler – som er en håndværker med speciale i emaljering af badekar – vil på få timer kunne genskabe den flotte, hårde emalje, så dit badekar inden for et døgn er klart til brug – for en brøkdel af den pris, det ville koste at skifte det ud. Læs mere på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/