Lej en kaffevogn; populært som aldrig før!

Ka’ du huske den tid, hvor man udelukkende selv skulle brygge kaffen selv, og man ikke havde så mange muligheder for at vælge variationerne på, hvordan man bryggede ens kaffe eller brands for den sags skyld?

Deciderede kaffebarer fandtes heller ikke: man kunne bestille en kaffe sort, hvis man var ude på café eller lignende, og det samme gjaldt i arbejdets kantine.

Sådan noget som kaffe-caféer, hvor man virkelig gik op i kaffens produktion og havde baristaer med videre, var ikke noget, man fandt herhjemme. Det skulle man til udlandet for at finde.

Det var lidt for fise-fornemt til det danske miljø.

Så kom er der variationer på kaffen, og langsomt skød de mange kaffebarer op i specielt det københavnske og bredte sig til resten af landet.

Så kunne man få specielle typer af kaffe, og man hurtigt ens foretrukne.

Kaffe-fremtiden er landet

Men man skulle trods alt stadig ud for at købe sig ens kaffe, og det var måske ikke lige det fedeste, hvis den perfekte ikke lige lå på ens rute på vej til arbejdet.

Derfor er det noget af en kærkommen til, at man sådan kan leje en hel kaffevogn nu om dage. Og det er ikke bare sådan en, der serverer sort bøndevand af noget sekunda-kaffe, man dårligt kan presse ned i halsen.

Det er udsøgt kaffe af mange variationer, hvor der ofte også er en person med, der serverer kaffen for en, så man – netop – har sådan en barista til at hjælpe en.

Man kan bestille den slags til ens firma-event, eller bare til dagligdagen på arbejdspladsen.

Måske bliver det endda samlingspunktet for den næste familiekomsammen, hvis man splejser om at få sådan en kaffevogn ud.

Det er i hvert fald værd at prøve, og du kan lande din bestilling allerede i dag fra https://kaffeexpressen.dk/ 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *