Lad en dygtig montør forestå skift af forruder

Lad en dygtig montør forestå skift af forruder

Er din forrude blevet smadret, bør du – hvad end skaden skyldes hærværk, et indbruds forsøg eller en trafik ulykke – med det samme kontakte en dygtig autoglas montør. Han eller hun vil nemlig kunne hjælpe dig med at fjerne den gamle forrude og montere en ny, således at du atter kan færdes sikkert på vejen i din bil.

Det er nemlig på ingen måde forsvarligt at køre rundt med en defekt forrude. Først og fremmest vil den splintrede del af ruden forringe dit udsyn, og dermed kompromittere din sikkerhed. Derfor er det vigtigt, at forruden repareres hurtigst muligt.

Hvor finder jeg den bedste montør til udskiftning af forruder?

Hos Dansk Bilglas A/S kan du finde dygtige og erfarne montører, som har specialiseret sig inden for udskiftning af autoglas – såvel forruder som sideruder og bagruder på alle typer biler.

Med en Dansk Bilglas A/S montør er du sikret en professionel og rutineret håndtering af din bil uanset dennes type, mærke, model eller årgang. Dansk Bilglas A/S sætter en stor ære i altid at følge fabrikantens anvisninger for udskiftning af forrude, og holder sig løbende opdateret med såvel de nyeste bil modeller som med de mest moderne metoder og teknikker.

Der ud over benytter Dansk Bilglas A/S sig udelukkende af autoglas leverandører, som også anvendes af fabrikanterne selv. Dette betyder, at du kun kan forvente at få udskiftet din forrude med en af tilsvarende kvalitet. Du er således garanteret en solid og holdbar forrude, monteret efter alle gældende forskrifter.

Dertil kommer, at Dansk Bilglas A/S som standard sørger for kalibrering af bilen efterfølgende udskiftning af forrude. Har din bil elektronisk ekstra udstyr integreret i forruden, er du således sikret, at dette virker efter hensigten og på forsvarlig vis.

Du kan altid kontakte Dansk Bilglas A/S for at høre mere om priser på skift af forruder via hjemmesiden bilglas.dk