Hvordan skal man variere de firmajulegaver hvert år?

Det er en hyggelig tradition at få indført i et firma, at man deler firmajulegaver ud, som virksomheden betaler til de ansatte. Man går måske ligefrem og glæder sig til dem op til jul!

Så finder man måske lige en stund, hvor man kan mødes i lukketid og lige lade skuldrene falde ned, mens man snakker om året, der er gået – og ikke mindst forklarer om årets firmajulegave til de ansatte, hvad tanken har været bag dem med videre.

Det kan jo ofte være svært at finde individuelle firmajulegaver til alle, specielt hvis man er mange under samme tag, men det er i lige så høj grad tanken, der tæller i den forbindelse, og det skaber god sammenhængskraft i firmaet.

Men hvis man alligevel disker op med den samme firmajulegave hvert år, så tager det ikke bare brodden af spændingen for, hvad man skal have – man begynder måske ligefrem at blive ligeglad omkring det…

Så hvordan varierer man som firma den slags gaver?

Tænk budget, signal og mere med i firmajulegaven

For det første skal man jo have råd til firmajulegaven, og så skal man gerne overveje i god tid, hvad man skal købe ind, så det ikke bliver en forjaget og forhastet sag, som man nærmest vælger i blinde og ikke får leveret i tide.

Så skal man nok også se på, om man udsender forkerte signaler med nogle firmajulegaver, som man måske ikke havde tænkt over, selvom det slet ikke var tiltænkt sådan.

Men man bør skam variere de pakker en del, og man kan ofte lidt rabat på de gaver, hvis man køber de samme i større partier.

Dog kan det skorte lidt på inspirationen til den slags, men det er der heldigvis også hjælp at hente til.

Kig nærmere på https://www.firmagavernu.dk/da/firmajulegaver , hvor der nok skal være gode forslag, som kan bruges i mange kommende år op til jul.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *