Hvor kan du få designet en invisalign tandbøjle til dine tænder?

Har du hørt om invisalign tandbøjlen? Så kan du blive klogere på det, når du har læst denne artikel. Her hjælper vi dig også med at finde det bedste sted i Danmark, hvor du kan få designet og tilpasset en invisalign bøjle, så det passer til dine tænder. 

Inivsalign bøjlen er for dig, som er stærkt utilfredshed med dine skæve tænder, store mellemrum mellem tænderne eller, hvis du enten har lidt overbid eller underbid i munden. Den er i stand til at genoprette strukturen i dine tænder og kæbe, så det sidder som det skal. Til forskel fra den traditionelle tandbøjle eller skinne, så er det en mere diskret udgave, det den er gennemsigtig. 

Hvorfor skal du vælge en invisalign tandbøjle?

Der er flere gode grunde til at du skal vælge en invisalign tandbøjle frem for den traditionelle. Det at den som sagt er gennemsigtig og mere diskret gør at mange unge og voksne vælger denne løsning. Det vil blandt andet betyde, at man stadig vil kunne se sine egne tænder, når du f.eks. står og taler med andre.

Den er desuden også let at tage af og på, hvis der er behov for det, når du enten skal spise, drikke eller børste tænder. Det vil sige, at du ikke skal tage højde for, hvad du må og ikke må spise. Det vigtigste er dog, at du har bøjlen på i minimum 22 timer i døgnet. Det vil give den bedste virkning og ikke mindst det bedste resultat af at haft bøjlen på.

Invisalign bøjlen bliver designet og tilpasset efter dine tænder. Det gør, at den sidder godt og behageligt i munden, hvor en almindelig bøjle vil fylde en del i din opmærksomhed. 

Hvor kan du få designet en invisalign bøjle til dine tænder?

Hvis du ønsker at få lavet en invisalign tandbøjle, bør du tage kontakt til yousmileismile.dk.