Hvad definerer prisen på en træterrasse?

13 juni 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Når man skal have lavet en terrasse i sin have, så er der nogle overvejelser, man skal gøre. Det er nemlig ikke blot at ringe til et firma, der kan lave den, og så bare krydse fingre for, at det hele bliver godt. For at hjælpe dig på vej, så har vi lavet dette indlæg, så du kan gøre de rigtige overvejelser og stille de rigtige spørgsmål, inden du siger ja tak til en terrasse.

1. Overvej materialerne

En af de vigtigste ting du skal gøre er at overveje materialerne der skal bruges. Der findes mange forskellige salgs træ, og de koster forskelligt alle sammen. Hvad du vælger af træ kan derfor have stor betydning for den fulde terrasse pris. Hvis du er i tvivl om hvad der er det bedste valg, så kan det være en god idé at forhøre dig hos professionelle, og blot sørge for at stille mange spørgsmål.

image

2. Beregn størrelsen

Der er stor forskel på om du skal bruge en 8 kvadratmeter terrasse, eller om du skal bruge en på 25 kvadratmeter. Derfor er det en god idé at beregne størrelsen inden du bestiller, så du lettere kan få et prisoverslag, som er til at regne med. Har du ikke beregnet størrelsen inden du skal have en pris, så vil prisen du får højst sandsynligt ikke stemme overens med det du skal betale til sidst.

3. Tænk over udseende

En terrasse kan laves på utrolig mange måder, derfor skal du gøre nogle overvejelser, inden du bestiller. Skal det være en traditionel firkantet terrasse, skal den være trekantet, skal der indbygges trappetrin, eller måske en pool? Mulighederne er næsten uendelige, det vigtigste er blot, at du gør dig nogle overvejelser om netop dette. Det kan også være en god idé at få lavet en tegning af terrassen, så du bedre kan visualisere hvordan den vil se ud i jeres have.

Flere Nyheder