Giv boligen ny værdi med en grundig gulvslibning

Giv boligen ny værdi med en grundig gulvslibning

Er dit hus eller din lejlighed udstyret med et originalt trægulv – for eksempel et plankegulv i solid eg eller et smukt, klassisk sildebens parket gulv – må dette regnes som et af de absolut største aktiver for din bolig. Hvis dit trægulv er intakt og velholdt, vil dette tydeligt fremgå, og potentielle købere af boligen vil lægge mærke til det med det samme. Træ er suverænt det bedste materiale til gulv belægning, og er dermed i særdeles høj kurs.

Men et slidt trægulv, som ikke har modtaget den fornødne vedligeholdelse og pleje, vil fremstå trist og nusset – og dette vil have en afsmittende effekt på hele boligen. Selv om trægulvet er 100% intakt, vil en snusket overflade give et dårligt indtryk.

Giv trægulvet nyt liv – og øg værdien af din bolig – med en effektiv gulvslibning

Når et trægulv bliver slidt, vil det nemlig begynde at suge alt til sig. Støv og skidt vil blive trådt ned i den porøse overflade, hvor træfibrene er blottede som følge af den manglende vedligeholdelse. Trægulvet vil begynde at suge spildte væsker til sig, hvor de før ville være blevet liggende på overfladen. Disse vil danne grimme, skæmmende pletter og skjolder, som ikke kan fjernes ved almindelig gulv vask og rengøring. Og det tørre træværk vil få en øget tendens til at danne splinter, som gør det rigtig ubehageligt at betræde gulvet. Til alt held er disse skønhedspletter i reglen kun overfladiske. Det betyder, at de vil kunne fjernes ved en grundig, professionel gulvslibning, som på skånsom vis sliber de øverste 1 – 2 millimeter af træværkets overflade.

Efter en gulvslibning vil trægulvet fremstå ensartet og stråle som nyt – klar til at modtage en beskyttende og plejende behandling i form af eksempelvis lak, lud, sæbe, olie eller maling. Du kan læse meget mere om professionel gulvslibning på https://gkservice.dk/