Forstærk dit image med den rette parfume

Er du typen, som går højt op i at skabe et fuldendt udtryk, bør du selvfølgelig bruge tid på såvel makeup som hår, beklædning og accessories. Og her bør du ikke glemme din duft.

Lugtesansen er den mest undervurderede af menneskets fem sanser når det handler om at danne sig et indtryk af en anden person. Derfor er det vigtigt at de signaler, din personlige duft udsender, er i overensstemmelse med de signaler din påklædning, frisure og øvrige styling udsender. Og af samme grund er det vigtigt at du gør dig umage med at udvælge din parfume.

Hvordan vælger jeg den rette parfume?

Det at vælge den rette parfume er faktisk lettere sagt end gjort. Du skal sætte tid af til at udvælge en parfume som for det første passer til din egen krops kemi, for det andet understøtter dit personlige udtryk.

Det er ikke nok at vælge en parfume som har en flot indpakning eller bliver præsenteret af en celebrity. Du skal vælge en parfume som spiller sammen med din egen duft – ellers risikerer du at du kommer til at lugte decideret dårligt.

Den duft som passer til din veninde passer ikke nødvendigvis til dig da I hver især har jeres egen kemiske sammensætning. Så du bør prøve forskellige parfumer – én ad gangen – på din bare hud, og på baggrund heraf træffe dit valg om den rette parfume.

Køb din nye parfume online

Du vil hos materialisten eller i stormagasinets kosmetik afdeling kunne prøve et udvalg af de parfumer du ønsker dig. Når du så har indsnævret dit felt til de parfumer du synes allerbedst om – og som samtidig matcher din kemi – kan du med fordel bestille dem online, få dem leveret direkte til din dør, og samtidig spare penge. Find et stort udvalg af lækker parfume i den online shop på sephora.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *