Find din nye, brugte bil på Biltorvet.dk

13 oktober 2018
Astrid Pedersen
image

Leder du efter en brugt bil – og vil du helst finde den hos en forhandler eller på en bilportal, hvor du er sikker på, at pris og kvalitet følges ad? Så kan du med fordel prøve Biltorvet.dk Biltorvet.dk er en uafhængig bilportal – faktisk den største af sin art i Danmark – som har specialiseret sig i formidling af nyere, brugte biler. Når du søger efter brugt bil på Biltorvet.dk, får du mulighed for at se mange tusind bilannoncer, du ikke vil finde på andre bilportaler. Således kan du finde mange biler, som ikke er sat til salg andre steder.

Dedikation og professionalisme hos Biltorvet.dk

Folkene bag Biltorvet.dk er selv bil entusiaster, og bestræber sig i særdeleshed på at give kunder den bedst mulige oplevelse på portalen. Til dette hører indsnævring af søgefeltet efter de mest almindelige kriterier, for eksempel bilens mærke, stand, udseende (farve mv.), ekstra udstyr, antal kørte kilometer, alder, afstand til sælger, type, miljømærke, og selvfølgelig pris. På den måde kan du som bilkøber nemt og hurtigt finde præcis den bil, du går og leder efter – og til den helt rigtige pris.

Biltorvet.dk har direkte kontakt til forhandlerne, og samtlige annoncer på Biltorvet.dk er indrykket efter aftale med disse. Dette er din sikkerhed for, at samtlige oplysninger i annoncerne er opdaterede og korrekte, så du ikke går forgæves efter en bil, som allerede er blevet solgt eller måske trukket af markedet igen – eller står opført med misvisende information.

Portalen Biltorvet.dk er ejet af op imod 400 selskaber, som repræsenterer otte hundrede bilforhandlere over hele landet. Der er dog også bilforhandlere, som ikke er en del af ejerkredsen, som annoncerer via Biltorvet.dk – disse tegner sig for cirka en tredjedel af det samlede antal annoncer. Du er garanteret en god oplevelse, når du søger efter din nye, brugte bil på https://www.biltorvet.dk/ 

Flere Nyheder