Find den rette dermaroller

Føler du at din hud med alderen er blevet slappere og tyndere – og at der lettere danner sig rynker og linjer i dit ansigt? Så kan du overveje at anskaffe en moderne dermaroller, således at du selv kan pleje din hud derhjemme.

Hvad er en dermaroller?

En dermaroller er et stykke moderne udstyr til hudpleje, som anvendes i forbindelse med hudforyngelse gennem reduktion af aldringstegn samt til behandling af acne.

I sin oprindelse var en dermaroller et instrument, som blev brugt af hudlæger i form af det, der kaldes micro needling. Til dette formål anvendes professionelle dermarollers, som har noget længere nåle, end de der fås til hjemmebrug.

Du kan dog stadig opnå utroligt gode og holdbare resultater med en helt almindelig dermaroller, som du kan købe som privat person. Og så repræsenterer dermarolleren en let tilgængelig, særdeles effektiv og ikke invasiv form for hudbehandling.

Hvordan virker en dermaroller?

En dermaroller er en cylindrisk rulle på hvilken, der er monteres små spidse nåle på 0,2 – 0,8 millimeters længde. Når du ruller din dermaroller hen over huden punkteres denne overflade af nålene, hvorved der skabes en kontrolleret hudskade. Dette udløser kroppens egen sårhelingsrespons, hvilket får huden til at frigive stoffer som stimulerer dannelse af nye blodkar i huden samt kollagen.

På den måde kan huden blive fastere og mere elastisk, hvilket reducerer forekomsten af rynker. Du kan altså udskyde hudens aldring ved hjælp af en dermaroller. Og som ekstra bonus kan du med en dermaroller reducere mængden af arvæv og bekæmpe uren hud og bumser i ansigtet.

Hvor kan jeg købe en dermaroller?

Du bør altid købe din dermaroller hos en autoriseret forhandler af dermarollers fra godkendte brands. På den måde sikrer du, at din dermaroller er testet som værende egnet til hjemmebrug. Find din nye dermaroller hos Danish Bodycare på hjemmesiden danishbodycare.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *