Find alle de gamle danske film samlet på et sted

05 oktober 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

I takt med at flere og flere butikker, der sælger dvd’er, lukker, kan det være svært for dig at finde dine dvd’er. Ikke mindst dem med gamle danske film. Heldigvis kan du i dag finde et stort udvalg af film på nettet. Dermed kan du hurtigt den film, som du har ledt efter. Det er rigtig rart for dig at have den mulighed, da det jo faktisk er langt mere fleksibelt for dig, end hvis du skulle ned i en butik. Der skulle du jo forholde dig til, hvornår de havde åbent, og hvornår de ikke havde. 

Et af de steder på nettet, hvor du kan finde et overordentligt stort udvalg af gamle danske film, er moviezoo.dk. De har film helt tilbage fra 30’erne. Faktisk kan du få et helt boxsæt med ti film fra 30’erne. Dermed kan du virkelig dykke ned i, hvordan de lavede film i den periode. Det kan være virkelig skægt at se flere film fra samme periode i træk. Du kan se, at nogle af skuespillerne og temaerne går igen.

Giv en gammel dansk film i gave

Gamle danske film rammer meget bredt i deres appel. Både børn og voksne er vilde med dem. Derfor er de også rigtig gode at give i gave. Hvis du mangler en gave til din bedstemor, eller du ikke ved, hvad du skal give din nevø i gave, kan svaret altså i begge tilfælde være, at de får en gammel dansk film. 

Har de en yndlingsfilm, kan du selvfølgelig give dem den. Men du kan også vælge at give dem din yndlingsfilm, så kan I arrangere, at I ser den sammen. Det lægger op til hyggelige stunder, og du kan vise dem, hvorfor du er vild med lige præcis den film. Det kan bringe jer tættere på hinanden. 

Flere Nyheder