Få skinnende gulve med en professionel gulvafslibning på Østerbro

Er du og familien kommet i besiddelse af en bolig på smukke og attraktive Østerbro i form af enten en fashionabel lejlighed eller et af de supereftertragtede byhuse i det lækre brokvarter? Så står I sikkert og tripper for at få nøglerne, så I kan få lov at flytte ind.

Det er næsten ikke til at holde ud at skulle vente længere efter måske måneders boligjagt. Og det er der ikke noget at sige til. Østerbro er måske det flotteste kvarter i købehavn. Tæt på såvel storbyen som på Øresund og de nordlige natur områder, og med lækre cafeer og restauranter inden for gå afstand.

Østerbro er Nordre Frihavnsgade, Parken og Fælledparken samt et væld af små grønne åndehuller fordelt over hele kvarteret. Du finder masser af spændende fritidstilbud på Østerbro som desuden byder på et rigt forenings liv og et væld af oplevelser inden for kunst og kultur. Og så kan Østerbro præsentere nogle af hovedstads områdets bedste skoler og daginstitutioner.

Få hjælp til en grundig gulvafslibning på Østerbro

Du bør dog klappe hesten og vente med at hive hele flyttelæsset på plads indtil du har taget huset eller lejligheden i øjesyn. Det er nemlig ikke utænkeligt at boligen trænger til en kærlig hånd forud for indflytning.

Mens stuer og værelser står tomme har du og dine håndværkere en unik chance for at komme grundigt i bund med opgaver så som indvendig maling, gulvafslibning og efterbehandling af gulve. Du vil således kunne rykke familien ind i en 100% nyistandsat bolig hvis blot du venter et par uger eller en måneds tid med at flytte ind. Og det vil du ikke fortryde.

Du kan trygt overlade opgaven med afslibning af gulve til DBF Gulvservice – et af de mest velrenommerede gulvfirmaer i København. Læs mere, og kontakt DBF Gulvservice, via hjemmesiden dbf-gulvservice.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *