Få flotte vinduer med hjælp fra din glarmester i København

29 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når man bor i hus med have, er der altid en risiko for, at en rude i et af husets vinduer bliver knust. Dette kan for eksempel ske hvis vinden får fat i en gren, som slår imod ruden med stor kraft – eller hvis et af familiens børn får sparket en fodbold i retning af vinduet. Ja, det kan såmænd ske af mange andre grunde også.

Lad Glarmestrene G. Madsen & Sønner træde til når en rude er knust

Hvis du er så uheldig at få knust en rude i et af dine vinduer kan du altid kontakte Glarmestrene G. Madsen & Sønner. Glarmestrene G. Madsen & Sønner lover hurtig udrykning og ditto udskiftning af den smadrede rude. Du slipper for at skulle fryse – og du kan være sikker på at din nye rude slutter tæt.

image

Få mere energirigtige ruder i dine vinduer med hjælp fra din lokale glarmester i København

Hvis du gerne vil energi optimere din bolig er det ikke tilstrækkeligt at efterisolere husets ydermure og tag. Varmen kan nemlig stadig slippe ud gennem dine gamle vinduer som måske endda er utætte. Og så er du lige vidt.

Derfor bør du skifte ruderne i alle husets vinduer ud med mere isolerende af slagsen. Nu om stunder fås de smarte tre eller fire lags ruder i materialer som er både mere sikkert og mere isolerende end de gamle modeller.

Du slipper for punkterede vinduer med dug og kondensvand mellem de enkelte rude lag. Og som ekstra bonus er moderne termo vinduer også lydisolerende.

Glarmestrene G. Madsen & Sønner er eksperter inden for energi ruder, og kan med sikkerhed tilbyde dig den bedste hjælp til at energi optimere dine vinduer. Du kan altid kontakte Glarmestrene G. Madsen & Sønner for yderligere information om denne service.

Du kan læse mere om Glarmestrene G. Madsen & Sønners ydelser på virksomhedens hjemmeside glarmester-madsen.com

Flere Nyheder