Få den bedste hjælp til dit kæledyr på den lokale dyreklinik

Få den bedste hjælp til dit kæledyr på den lokale dyreklinik

De fleste familier, som anskaffer et kæledyr, indlemmer dyret som et fuldgyldigt medlem af familien. Især børnene knytter sig til deres nye, firbenede ven, og bliver sønderknuste, hvis der skulle ske hunden, katten, kaninen eller marsvinet noget. Et familiedyr er ikke altid så robust, som man tror – ofte skal der ikke meget til, før dyret bliver ramt af sygdom eller skavanker. Og i sådanne tilfælde er det rigtig godt at have kontakt til en kompetent og dygtig dyrlæge, som kender dyret og familien.

Kontakt dyrlægen når du anskaffer et dyr

Derfor er det en rigtig god idé at skabe denne kontakt så tidligt i dyrets tilværelse som muligt. Har du netop anskaffet et familiedyr, bør du som noget af det første aflægge din lokale dyrlæge eller dyreklinik en visit.

Ved det første besøg vil dyret blive registreret hos dyrlægen, og der vil blive oprettet en sundheds bog. Dyrlægen vil tage sig tid til at lære dyret at kende, måle de objektive værdier, og tjekke dyrets generelle sundheds tilstand. Er der tale om et ungt dyr, for eksempel en hundehvalp eller en kattekilling, vil dyrlægen kunne anvise en særlig diæt samt en plan for træning, leg og stimulation. Dette kan være til stor hjælp for dig, som er førstegangs dyreejer.

Samtidig vil dit dyr modtage de nødvendige vaccinationer – og dyrlægen vil notere sig, at dyret inden for et år skal indkaldes til sundheds tjek tandeftersyn og ny vaccination. På den måde kan både du og dit dyr oparbejde et tillids forhold til dyrlægen, som kommer jer til gode, skulle dyret blive sygt, komme ud for en ulykke, eller på anden måde få brug for akut dyrlæge hjælp.

Værløse Dyreklinik – din lokale dyreklinik i Furesø

Søger du en dyrlæge i Værløse området, kan du med fordel kontakte Værløse Dyreklinik – læs mere på værløsedyreklinik.dk