Behold din badekar med maling af badekar

Behold din badekar med maling af badekar

Har du investeret i et rigtigt håndværker tilbud – hvilket er ejendomsmægler betegnelsen for en bolig, som trænger til lidt mere end en kærlig hånd – foreligger der et større stykke arbejde i forbindelse med istandsættelse. Mange huse og lejligheder af ældre dato har installationer, som svarer til den tid, hvor de er opført.

Således kan du sagtens komme ud for, at dit nye, kommende hjem er forsynet med et badekar, som muligvis har set bedre dage. Mange boligkøbere vælger at total renovere badeværelset forud for indflytning, og i den forbindelse vil man typisk skrotte det gamle, slidte badekar til fordel for en mere økonomisk og mere pladsbesparende bruseniche.

Men du skal her tænke hvor, hvor megen glæde du faktisk kan få af det gamle badekar. Et badekar er en mulig genvej til selvforkælelse og wellness, idet du med et badekar kan indrette din helt egen hjemmespa. Det er ren luksus at slappe af i et varmt karbad efter en lang og hård arbejdsdag, og mærke stressen fordampe. Og har du mindre børn, vil de elske at bade med deres legetøj i et rummeligt badekar frem for i en balje under bruseren.

Sæt badekarret flot i stand med maling af badekar

Dette kræver naturligvis, at badekarret fremstår appetitligt og indbydende. De færreste hverken børn eller voksne vil bryde sig om at bade i et badekar, som er ridset, skrammet og misfarvet af kalk og okker. Men da disse skønhedspletter for det meste kun er overfladiske, er det nemt at udradere dem. Det kræver blot en dygtig håndværker, som med en indsats på kun få timer kan genskabe den smukke, blanke emalje, som gør badekarret lækkert og luksus agtigt.

En rutineret badekarsmaler kan få dit badekar til at stå som nyt igen – og det er billigere end at fjerne badekarret. Få et godt tilbud på https://ny-emalje.dk/emaljering-af-badekar/