3 tips til at pifte dit badeværelse op

28 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Hvis du har besluttet dig for, at dit badeværelse trænger til en forandring, men er lidt i tvivl om, hvordan du kan pifte det op, så kan du få noget inspiration her. Vi vil komme med tre tips til, hvordan du kan give dit badeværelse en makeover. Der er ingen regler for, hvad du kan gøre ved dit badeværelse. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Læs med her og se, hvad du eventuelt kan gøre for at give dit badeværelse mere liv.

Mal dit badekar

Hvis du er den heldige ejer af et badekar, så kan du vælge at pifte det lidt op. Det er nemligt muligt at male dit badekar, hvis du er træt af den kedelige hvide farve. Den sikreste måde at male dit badekar på, er med hjælp fra en professionel. Der findes nemlig firmaer, der specialiserer sig at male badekar. Kontakt et firma nær dig og hør, hvad de kan gøre for dig.

Brug farver

Udover at male dit badekar, så kan du altså også sætte farve på stort set alt andet på dit badeværelse. Du kan male væggene i en fed farve, have farverige pynteting eller noget helt tredje. Brug din fantasi, og skal du nok få et smart og farverigt badeværelse. Du kan endda hænge plakater eller andet kunst op for et mere kreativt badeværelse. 

Planter

Hvis du ønsker lidt mere liv på dit badeværelse, så kan du sætte planter derud. Planter pynter, og kan give dig en naturfølelse på badeværelset. Du kan sætte så mange planter, du vil på dit badeværelse. Med mange planter på badeværelset vil det komme til at føles som en lille jungle. Hvis du ikke ved, hvilke planter der kan leve på dit badeværelse, så findes der planter, der lever bedst i fugtige omgivelser. Besøg en plantebutik og hør mere om, hvilke planter der vil passe perfekt ud til dit badeværelse. 

Flere Nyheder